Public Relations

Elk seizoen willen we proberen om regelmatig de naam van The Weekenders in de kranten te laten zien met wedstrijdverslagen, kampioenswedstrijden en andere hoogte- maar ook dieptepunten van onze vereniging. Want dat is natuurlijk een goede PR voor onze vereniging. Er wordt geen schema gemaakt maar de PR kan contact met de aanvoerder opnemen en vragen of het team voor een wedstrijd verslag wil zorgen. Het zou ook leuk zijn de leden zelf het initiatief nemen als ze vinden dat ze een leuke wedstrijd hebben gespeeld of iets te vertellen hebben. Mail het dan door naar de PR-commissie en zij zorgt dan dat het in de krant komt.

Dus als je een leuke mededeling hebt, een leuke wedstrijd hebt meegemaakt of een ander nieuwtje hebt dan kan dat aangeleverd worden bij de PR-Commissie.

De PR-commissie kan ook regelen dat een fotograaf van de krant een foto komt maken. Geef dit alleen bedtijds door, zodat er nog voldoende tijd is om actie te ondernemen. Dus laat het bijv. weten, als een team kampioen dreigt te worden. Of maak zelf een leuke foto en stuur die samen met je verslag door naar de PR.

Nog wat huishoudelijke mededelingen voor het aanleveren van een verslag, mededeling of wat dan ook. Het artikel het liefst digitaal per e-mail in Word aanleveren. Mocht dit echt niet lukken, dan graag een netjes handgeschreven verslag bij de PR-commissie afgeven

Anders hou je dit schema aan:

  • De Waalkanter: maandagmorgen voor 10.00u, woensdag erna
  • De Koerier: maandagmorgen voor 10.00u, woensdag erna

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik het graag.

Vera Lukkezen
PR-functionaris The Weekenders
pr@weekenders.nl