We missen alle Weekenders

Beste Weekenders en belangstellenden,

Helaas hebben we elkaar al een hele tijd niet meer gezien. Sinds het Corona-virus onze regio heeft overspoeld, is het normale contact wat we wekelijks hebben sterk gereduceerd. En waarschijnlijk voor de meeste beperkt tot partner en gezin.

Aan de competitie en trainingen is een abrupt einde gekomen. Zowel het recreatief- als beachtoernooi kunnen dit seizoen tot onze grote teleurstelling geen doorgang vinden. En gezondheid staat voorop dus we zullen geduldig moeten afwachten hoe lang het allemaal gaat duren.

Hopelijk is geen van ons besmet met het virus? Ook zijn hopelijk alle familie leden en vrienden Corona-vrij? Maar het sociale leven staat wel even helemaal op z’n kop……. Toch?

Met het bestuur zijn we achter de schermen wel druk bezig om alles voor het nieuwe seizoen te regelen. Wat de jaarlijkse ledenvergadering betreft die gaan we via de verenigingsapp doen.

Ik zal ook zeker niet de enige zijn die het volleyballen en de gezelligheid mist? Maar ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en jullie jezelf een beetje fit houden.

Sportieve groet,

Ingrid
Namens het bestuur van The Weekenders.