Beachtoernooi 2019

Weekenders beachtoernooi voor de 17 de keer !

Ook dit jaar kunnen we zijn we weer druk met de organisatie van het Beachtoernooi.

Op zondag 19 mei a.s. vindt in Winssen het beachtoernooi van v.v. The Weekenders plaats.

Het toernooi wordt wederom gehouden op het plein, voor de Paulus in Winssen. Een mooie plek in het hart van Winssen. Het wordt voor dit evenement omgetoverd tot een fantastische zandbak, waar met veel enthousiasme en plezier op gespeeld gaat worden.

Er wordt gespeeld op echt Nederzand, gesponsord door de firma Nederzand. De firma Willems uit Winssen, draagt zorg voor het transport en het gereed maken en opruimen van de speelvelden. We zijn, zoals elk jaar, heel erg blij met deze geweldige sponsoren.

Het beachvolleybaltoernooi zal gehouden worden op zondag 19 mei a.s.
Er wordt gespeeld in verschillende klasse nl; dames, heren, competitie, recreanten en mix.
Ben je enthousiast geworden wil je graag meedoen met het beachvolleybaltoernooi geef je dan op bij weekendersbeach@gmail.com
Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per volwassenenteams en 10 euro voor jeugdteams tot 18 jaar. Na een bevestiging van de inschrijving krijg je een mail waarin staat hoe je het inschrijfgeld kunt betalen.
Graag inschrijven voor 25 april a.s.

Voor de winnaar van elke poule hebben we een fantastische prijs.
Ook de loterij zal niet ontbreken met leuke prijzen.

Gedurende deze dag, is er gezellige muziek en zijn er diverse hapjes en drankjes te verkrijgen, verzorgd door De Paulus en onze eigen catering. Ook de kinderen vermaken zich ieder jaar prima in het zand. Kortom een sportieve gezellig dag voor groot en klein.
Heb je zin om mee te doen of vind je het leuk om die dag de gezellige sfeer te proeven geef je op of kom gezellig langs.

Tot ziens op hopelijk een ZONNIG beachtoernooi!